Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni.   Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. 

A megrendeléskor megadott adatok módosítására (még a kiszállítás előtt) a  kapcsolat@beckandrea.hu email címen van lehetőség. 

Bármely kérdés, vagy probléma esetén, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az kapcsolat@beckandrea.hu email címen!   A jelen általános szerződési feltételek a Beck Mérnöki Menedzsment Kft. valamennyi, a www.beckandrea.hu honlapon (a továbbiakban Webáruház) elérhető és megvásárolható árucikkére érvényesek.   A Webáruház használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen Általános Szerződési Feltételek nem tartalmaz, a Honlapon elérhető egyéb tájékoztatások nyújtják.

Tisztelt Vásárlónk! 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Beck Mérnöki Menedzsment Kft. (székhely: 8200 Veszprém, Jutasi út 21..; a továbbiakban: Eladó) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatást igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Vevő) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (a továbbiakban Eladó és Vevő együttesen: Szerződő Felek). Amennyiben Ön vásárlója, aktív felhasználója kíván lenni a Beck Mérnöki Menedzsment Kft. webáruházának (a továbbiakban: Webáruház), tisztelettel kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak minden pontjával egyetért, és magára nézve kötelező érvényűnek fogadja el. Ez azért különösen fontos, mert a Webáruház nyújtotta szolgáltatások igénybe vételével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a jelen Általános Szerződési Feltételeket és az ebben foglalt adatkezelési elveket, és ezek minden pontjával egyetért. 

Ha Webáruházunk működésével, megrendelési, fizetési, vagy szállítási folyamatával kapcsolatosan bárminemű kérdése vagy észrevétele merül fel, vagy hibásan adott meg rendelést vagy egyéb adatot, a megadott elérhetőségeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

A teljes dokumentum alább elolvasható.

Kövesse a Titoktündért!