Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1

Ingyenesen letölthető A Titoktündér hangoskönyv

2020. március 17.
A helyzet úgy hozta, most az a legjobb döntés, ha gyermekeink (is) otthon maradnak. Ehhez pedig tudom, hogy szükség van Önökre, kedves Anyukák és Apukák! Ebben a rendkívüli szituációban még fontosabbá vált, hogy megmaradjon a pozitív gondolkodásunk (és legalább egy kevés olyan időnk, amikor gyermekeinket valami lefoglalja). Ebben szeretnék segíteni!
Hogy az otthon töltött idő még izgalmasabbá, és még pozitívabbá váljon, egy időre INGYENESEN letölthetővé tettem a Titoktündér (1. rész) című hangoskönyvem. Ez egy "nyers" változat, a szerző hangján hallhatóak a mesék (vagyis nem egy színész által felolvasott előadásról van szó). A Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek a pozitív gondolkodásról, önbizalomról és megannyi másról szól, hogy minden - így ez a nehéz helyzet is - egy kicsit könnyebb legyen! Fogadják szeretettel, leljék sok örömüket benne!
« vissza
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
A helyzet úgy hozta, most az a legjobb döntés, ha gyermekeink (is) otthon maradnak. Ehhez pedig tudom, hogy szükség van Önökre, kedves Anyukák és Apukák! Ebben a rendkívüli szituációban még fontosabbá...
Bővebben
Kedves Vásárlóink!
A futárcégek szokásos decemberi terheltsége miatt kérjük, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt
megrendeléseket legkésőbb december 15-ig legyenek kedvesek átutalással kiegyenlíteni....
Bővebben
Az imént kaptuk a hírt a nyomdából, hogy bármennyire is igyekeznek, sajnos nem tudják az előzetesen vállalt időpontban leszállítani az új Titoktündér könyvet.
Nagy bánatunkra emiatt az általunk Önök...
Bővebben