Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1

Misu és Cili kockás könyve, sárga-szürke

Beck Andrea
[0-6 éves korosztály számára]
Vidám és tanulságos történetek 0-5/6 éves gyerekeknek, hogy "minden egy kicsit könnyebb legyen"
ELŐRENDELHETŐ! Kézbesítés első napja: 2017. április 10-11.
Szeretettel ajánlom ezeket a meséket mindazon kicsiknek és nagyoknak, akiknél galibát okoz a kistestvér születése, akik óvodába készülnek, vagy már járnak is, akik szeretik a természetet, netán meggyűlt a bajuk egy-egy elveszett játékkal vagy éppen a cumitól való elválással. Legfőképpen pedig azoknak a családoknak, akiket olykor-olykor meglátogat egy – vagy több – rosszalkodó kisördög, hogy mindent alaposan felkavarjon, és próbára tegye a szülők (egyébként óriási, de azért mégsem végtelen) türelmét.
2.590 Ft
kosaramba teszem
Vissza
Mérete: A5
Oldalszám: 90 oldal
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
Kedves Vásárlónk! A Titoktündér 8. kötetének előrendelésekor kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy amennyiben más könyvekkel együtt rendelik elő a 8. részt, úgy az összes könyvet automatikusan...
Bővebben
Futáros kézbesítés estén a december 15-ig beérkező átutalásokat december 18-án feladjuk és nagyon-nagyon bízunk benne, hogy még időben kiszállítják!
PickPackPont-ra történő kézbesítés esetén pedig a ...
Bővebben
A Titoktündér-sorozat 2015. nyarán öt részből áll. Minden egyes kötete önállóan megállja a helyét, nem a hagyományos értelemben vett folytatásos sorozat!
Ha Ön bármelyik rész olvasása után úgy dönt,...
Bővebben