Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1
Ünnepi küldemények
2013. december 4.
Tapasztalataink alapján, ahogy közelednek az Ünnepek, egyre hosszabb időbe telik a postai kézbesítés. :( Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy a Karácsonyfa alá szánt könyvek mielőbb célba érjenek, de a legtöbb esetben ez nem rajtunk múlik sajnos. Aki ajándékba szánja a könyveket, kérem legkésőbb december 18-ig utalja át az árát, így 19-én biztosan postára kerülnek (ha vészes a helyzet, akár az ajánlott díjon felül, saját költségen kérünk hozzá elsőbbségi kézbesítést) és 99,9%, hogy meg is érkeznek 24-ére. A KARÁCSONY ELŐTTI UTOLSÓ POSTÁZÁSI NAP: DECEMBER 20, PÉNTEK, EZEN A NAPON A 19-IG KIFIZETETT KÖNYVEKET TUDJUK ELKÜLDENI!
Mivel a téli szünet jó alkalom az olvasásra, mi nem állunk meg: AZ ÜNNEPEK ALATT ÉRKEZŐ MEGRENDELÉSEKET A KÉT ÜNNEP KÖZTI MUNKANAPOKON POSTÁZZUK :)
 
A Titoktündér 2. ELŐRENDELHETŐ!!
2013. november 8.
Már nyomdában a folytatás!
Hamarosan megjelenik a könyv második része, mely honlapunkon előrendelhető!A postázás dátuma várhatóan: 2013. november 22-23. Így azon Kedves Vásárlók, akik esetleg a Mikulás puttonyába szánják a könyvet, biztosak lehetnek benne, hogy időben megérkezik.
 
Sikerlistás helyezések a "nagyoknál"! :)
2013. október 1.
A héten nagy öröm ért: a könyv a Bookline "kortárs mesék" kategóriájában
4. helyezett volt a sikerlistán!!!
Voltunk mi már itt 5., 9., 12. helyen is, eddig ez a legjobb eredményünk, aminek nagyon-nagyon örülünk! :)
Korábbi nagy siker a Librinél elért 9. helyezés a kategória sikerlistáján és az Alexandránál is benne voltunk (vagyunk) a Top 20-ban.
Köszönjük szépen Mindenkinek, aki hozzásegítette a könyvet ezekhez a szép eredményekhez!
 
Szeptemberben is ingyenes szállítás!
2013. szeptember 3.
Nagy sikerű akciónk folytatódik, így Ön szeptemberben is postaköltség mentesen rendelhet honlapunkról!
 
Rendelj továbbra is postaköltség-mentesen!
2013. augusztus 1.
A nagy sikerre való tekintettel akciónkat meghosszabbítottuk!
A 2013. augusztusában rendelt könyvek postaköltségét is átvállaljuk, vagyis Önnek csak a könyvek árát, mely 2990 Ft/db kell kifizetnie.
tovább »
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
Futáros kézbesítés estén a december 15-ig beérkező átutalásokat december 18-án feladjuk és nagyon-nagyon bízunk benne, hogy még időben kiszállítják!
PickPackPont-ra történő kézbesítés esetén pedig a ...
Bővebben
A Titoktündér-sorozat 2015. nyarán öt részből áll. Minden egyes kötete önállóan megállja a helyét, nem a hagyományos értelemben vett folytatásos sorozat!
Ha Ön bármelyik rész olvasása után úgy dönt,...
Bővebben
Ezt biztosan tudjuk a sok kedves levélből, a Facebook oldalunkra írt hozzászólá- sokból, üzenetekből, és most már abból is, hogy mind a LIBRI, mind pedig a BOOKLINE 2014-es Top100-as sikerlistáján elő...
Bővebben