Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1
Libri Aranykönyv szavazás: TOP10-ben a Titok Klub!
2014. április 15.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazott A Titoktündér bármely részére!A könyv második részének sikerült bejutnia a Top10-be!
A szavazás folytatódik, most erre a könyvre gyűjtjük tovább a voksokat, egészen április 27-ig!!
 
Megjelent az angol nyelvű e-book!
2014. április 6.
Sokan keresték már angol nyelven a könyvet, íme hát!
Az első rész e-book formában letölthető az Amazon.com, Amazon.co.uk, Google Play és Itunes hálózatokból. Néhány napon belül pedig az összes létező e-book forgalmazónál megtalálható lesz. Magyarországon a Bookline, Libri és Líra is forgalmazni fogja.
 
Mindkét könyvre várjuk az Aranykönyv-szavazatokat
2014. március 20.
Köszönöm azoknak, akik eddig szavaztak, ma kicsit változott a helyzet.. Mindkét könyv bejutott ugyanis a gyermek és ifjúsági kategóriába, csak A Titoktündér első része egyelőre a külföldi szerzők könyvei közt szerepel (tévesen), míg a második rész, A Titok Klub, a magyar szerzők közt (a jó helyen).
Nincs semmi gond, a Libri tájékoztatása szerint ettől függetlenül érvényesek a szavazatok mind a két könyv esetében! Természetesen külön-külön számítanak és nagyon örülnénk, ha mind a két könyv bekerülhetne a következő fordulóba. Ehhez kérnénk Önöktől azt a segítséget, hogy ha tehetik, szavazataikkal támogassák a könyveket a www.aranykonyv.hu oldalon, vagy a Libri honlapján, az Aranykönyv menün keresztül.
Részemről az esetet röviden így összegezném: a beteljesült álom megduplázódott! :)
 
Aranykönyv-díjra jelölték A Titoktündért
2014. március 18.
Tegnapi napon kihírdették az idei év Aranyköny-jelöltjeit és nagy örömünkre A Titoktündér - A Titok Klub című könyv is köztük van, gyermek és ifjúsági kategóriában! Nagy öröm ez számunkra és köszönjük mindazoknak, akik segítettek idáig eljutni!
tovább »
Ünnepi küldemények
2013. december 4.
Tapasztalataink alapján, ahogy közelednek az Ünnepek, egyre hosszabb időbe telik a postai kézbesítés. :( Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy a Karácsonyfa alá szánt könyvek mielőbb célba érjenek, de a legtöbb esetben ez nem rajtunk múlik sajnos. Aki ajándékba szánja a könyveket, kérem legkésőbb december 18-ig utalja át az árát, így 19-én biztosan postára kerülnek (ha vészes a helyzet, akár az ajánlott díjon felül, saját költségen kérünk hozzá elsőbbségi kézbesítést) és 99,9%, hogy meg is érkeznek 24-ére. A KARÁCSONY ELŐTTI UTOLSÓ POSTÁZÁSI NAP: DECEMBER 20, PÉNTEK, EZEN A NAPON A 19-IG KIFIZETETT KÖNYVEKET TUDJUK ELKÜLDENI!
Mivel a téli szünet jó alkalom az olvasásra, mi nem állunk meg: AZ ÜNNEPEK ALATT ÉRKEZŐ MEGRENDELÉSEKET A KÉT ÜNNEP KÖZTI MUNKANAPOKON POSTÁZZUK :)
 
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
A helyzet úgy hozta, most az a legjobb döntés, ha gyermekeink (is) otthon maradnak. Ehhez pedig tudom, hogy szükség van Önökre, kedves Anyukák és Apukák! Ebben a rendkívüli szituációban még fontosabbá...
Bővebben
Kedves Vásárlóink!
A futárcégek szokásos decemberi terheltsége miatt kérjük, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt
megrendeléseket legkésőbb december 15-ig legyenek kedvesek átutalással kiegyenlíteni....
Bővebben
Az imént kaptuk a hírt a nyomdából, hogy bármennyire is igyekeznek, sajnos nem tudják az előzetesen vállalt időpontban leszállítani az új Titoktündér könyvet.
Nagy bánatunkra emiatt az általunk Önök...
Bővebben