Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1
Megtisztelő helyen áll a Titok Akadémia
2014. augusztus 10.
A Libri "Előrendelhető" sikerlistáján második helyen a Titok Akadémia! Paulo Coelho szeptemberben megjelenő könyve vezeti ezt a listát, nagy öröm mögötte a másodiknak lenni!
Köszönet mindenkinek, aki akár ott, akár saját weblapunkon keresztül megrendelte ezt, vagy bármelyik Titoktündér könyvet!
 
Libri Aranykönyv szavazás: TOP10-ben a Titok Klub!
2014. április 15.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazott A Titoktündér bármely részére!A könyv második részének sikerült bejutnia a Top10-be!
A szavazás folytatódik, most erre a könyvre gyűjtjük tovább a voksokat, egészen április 27-ig!!
 
Megjelent az angol nyelvű e-book!
2014. április 6.
Sokan keresték már angol nyelven a könyvet, íme hát!
Az első rész e-book formában letölthető az Amazon.com, Amazon.co.uk, Google Play és Itunes hálózatokból. Néhány napon belül pedig az összes létező e-book forgalmazónál megtalálható lesz. Magyarországon a Bookline, Libri és Líra is forgalmazni fogja.
 
Mindkét könyvre várjuk az Aranykönyv-szavazatokat
2014. március 20.
Köszönöm azoknak, akik eddig szavaztak, ma kicsit változott a helyzet.. Mindkét könyv bejutott ugyanis a gyermek és ifjúsági kategóriába, csak A Titoktündér első része egyelőre a külföldi szerzők könyvei közt szerepel (tévesen), míg a második rész, A Titok Klub, a magyar szerzők közt (a jó helyen).
Nincs semmi gond, a Libri tájékoztatása szerint ettől függetlenül érvényesek a szavazatok mind a két könyv esetében! Természetesen külön-külön számítanak és nagyon örülnénk, ha mind a két könyv bekerülhetne a következő fordulóba. Ehhez kérnénk Önöktől azt a segítséget, hogy ha tehetik, szavazataikkal támogassák a könyveket a www.aranykonyv.hu oldalon, vagy a Libri honlapján, az Aranykönyv menün keresztül.
Részemről az esetet röviden így összegezném: a beteljesült álom megduplázódott! :)
 
Aranykönyv-díjra jelölték A Titoktündért
2014. március 18.
Tegnapi napon kihírdették az idei év Aranyköny-jelöltjeit és nagy örömünkre A Titoktündér - A Titok Klub című könyv is köztük van, gyermek és ifjúsági kategóriában! Nagy öröm ez számunkra és köszönjük mindazoknak, akik segítettek idáig eljutni!
tovább »
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
Futáros kézbesítés estén a december 15-ig beérkező átutalásokat december 18-án feladjuk és nagyon-nagyon bízunk benne, hogy még időben kiszállítják!
PickPackPont-ra történő kézbesítés esetén pedig a ...
Bővebben
A Titoktündér-sorozat 2015. nyarán öt részből áll. Minden egyes kötete önállóan megállja a helyét, nem a hagyományos értelemben vett folytatásos sorozat!
Ha Ön bármelyik rész olvasása után úgy dönt,...
Bővebben
Ezt biztosan tudjuk a sok kedves levélből, a Facebook oldalunkra írt hozzászólá- sokból, üzenetekből, és most már abból is, hogy mind a LIBRI, mind pedig a BOOKLINE 2014-es Top100-as sikerlistáján elő...
Bővebben