Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1
2014-ben sokan szerették A Titoktündért!
2015. január 8.
Ezt biztosan tudjuk a sok kedves levélből, a Facebook oldalunkra írt hozzászólá- sokból, üzenetekből, és most már abból is, hogy mind a LIBRI, mind pedig a BOOKLINE 2014-es Top100-as sikerlistáján előkelő helyen szerepelünk! Reméljük, 2015-ben sem lesz ez másként, igyekszünk továbbra is a lehető legmagasabb szinten megfelelni!
Köszönjük Mindenkinek!
 
2015-ben is átvállaljuk a postaköltséget
2015. január 5.
A honlapunkon rendelt termékek belföldi, ajánlott postaköltségét 2015-ben is átvállaljuk kedves Megrendelőinktől! Ezzel is szeretnénk megköszönni, hogy a sok más mesekönyv közül A Titoktündért választják!
 
A karácsonyi megrendelésekről..
2014. december 9.
Az ünnepek közeledtével minden évben kicsit lassul a posta, úgy tapasztaljuk, hogy most sincs ez másként. Azoknak, akik karácsonyi ajándéknak szánják valamelyik Titoktündért, azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint az elkövetkező héten bonyolítsák le a megrendelést honlapunkon, hogy biztosan odaérjen hozzájuk az ajánlott küldemény! Köszönjük!
 
Fantasztikus dedikálás volt, köszönöm Mindenkinek!
2014. december 7.
Nagyon sokan voltunk ma az Allee Librijében! Velem volt a Mikulás és a Hótündér is, no meg sok-sok kedves gyermek és a szüleik, akik türelmesen végigvárták az egyre növekvő sorokat! Köszönöm Mindenkinek, aki eljött, bearanyoztátok Advent második vasárnapját számomra!
 
Várok Mindekit szeretettel!
2014. december 1.
December 7-én 10-12 óra között az Allee Budapest Libri Könyváruházában tartandó dedikáláson várok mindenkit szeretettel! Ott lesz a Mikulás is, aki apró Titoktündér-ajándékkal kedveskedik majd a gyerekeknek!
Aki eljön, használja honlapunk "Levél a Mikulásnak" menüjét... :)
 
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
Kedves Vásárlóink!
A futárcégek szokásos decemberi terheltsége miatt kérjük, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt
megrendeléseket legkésőbb december 15-ig legyenek kedvesek átutalással kiegyenlíteni....
Bővebben
Az imént kaptuk a hírt a nyomdából, hogy bármennyire is igyekeznek, sajnos nem tudják az előzetesen vállalt időpontban leszállítani az új Titoktündér könyvet.
Nagy bánatunkra emiatt az általunk Önök...
Bővebben
Kedves Vásárlónk! A Titoktündér 8. kötetének előrendelésekor kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy amennyiben más könyvekkel együtt rendelik elő a 8. részt, úgy az összes könyvet automatikusan...
Bővebben