Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1
FONTOS INFÓK A SOROZATRÓL
2015. augusztus 25.
A Titoktündér-sorozat 2015. nyarán öt részből áll. Minden egyes kötete önállóan megállja a helyét, nem a hagyományos értelemben vett folytatásos sorozat!
Ha Ön bármelyik rész olvasása után úgy dönt, hogy a következőt már nem vásárolja meg, akkor is kerek, egész történeteket kapott minden egyes könyvvel. Mindegyik kötet tizennégy mesét tartalmaz.

A sorozat első három része időrendben követi egymást, ezért ezek olvasásánál fontos a sorrend:
1. A Titoktündér – Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek
2. A Titoktündér – A Titok Klub
3. A Titoktündér – A Titok Akadémia – mesekönyv és gyakorlati kézikönyv

A további kötetek nem kötődnek ehhez az időrendhez, ezeket az 1. rész olvasása után bármikor beilleszthetik a sorozatba:
4. A Titoktündér – A Tündérek Könyve
5. A Titoktündér – A Tündérek Kalendáriuma

6. A Titoktündér – Családi Könyv (ELŐKÉSZÜLETBEN, várható megjelenés: 2015. november)
tovább »
2014-ben sokan szerették A Titoktündért!
2015. január 8.
Ezt biztosan tudjuk a sok kedves levélből, a Facebook oldalunkra írt hozzászólá- sokból, üzenetekből, és most már abból is, hogy mind a LIBRI, mind pedig a BOOKLINE 2014-es Top100-as sikerlistáján előkelő helyen szerepelünk! Reméljük, 2015-ben sem lesz ez másként, igyekszünk továbbra is a lehető legmagasabb szinten megfelelni!
Köszönjük Mindenkinek!
 
2015-ben is átvállaljuk a postaköltséget
2015. január 5.
A honlapunkon rendelt termékek belföldi, ajánlott postaköltségét 2015-ben is átvállaljuk kedves Megrendelőinktől! Ezzel is szeretnénk megköszönni, hogy a sok más mesekönyv közül A Titoktündért választják!
 
A karácsonyi megrendelésekről..
2014. december 9.
Az ünnepek közeledtével minden évben kicsit lassul a posta, úgy tapasztaljuk, hogy most sincs ez másként. Azoknak, akik karácsonyi ajándéknak szánják valamelyik Titoktündért, azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint az elkövetkező héten bonyolítsák le a megrendelést honlapunkon, hogy biztosan odaérjen hozzájuk az ajánlott küldemény! Köszönjük!
 
Fantasztikus dedikálás volt, köszönöm Mindenkinek!
2014. december 7.
Nagyon sokan voltunk ma az Allee Librijében! Velem volt a Mikulás és a Hótündér is, no meg sok-sok kedves gyermek és a szüleik, akik türelmesen végigvárták az egyre növekvő sorokat! Köszönöm Mindenkinek, aki eljött, bearanyoztátok Advent második vasárnapját számomra!
 
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
A helyzet úgy hozta, most az a legjobb döntés, ha gyermekeink (is) otthon maradnak. Ehhez pedig tudom, hogy szükség van Önökre, kedves Anyukák és Apukák! Ebben a rendkívüli szituációban még fontosabbá...
Bővebben
Kedves Vásárlóink!
A futárcégek szokásos decemberi terheltsége miatt kérjük, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt
megrendeléseket legkésőbb december 15-ig legyenek kedvesek átutalással kiegyenlíteni....
Bővebben
Az imént kaptuk a hírt a nyomdából, hogy bármennyire is igyekeznek, sajnos nem tudják az előzetesen vállalt időpontban leszállítani az új Titoktündér könyvet.
Nagy bánatunkra emiatt az általunk Önök...
Bővebben