Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1
«« Első « Előző  1 2 3 4 5  Tovább » Utolsó »»
Ingyenesen letölthető A Titoktündér hangoskönyv
2020. március 17.
A helyzet úgy hozta, most az a legjobb döntés, ha gyermekeink (is) otthon maradnak. Ehhez pedig tudom, hogy szükség van Önökre, kedves Anyukák és Apukák! Ebben a rendkívüli szituációban még fontosabbá vált, hogy megmaradjon a pozitív gondolkodásunk (és legalább egy kevés olyan időnk, amikor gyermekeinket valami lefoglalja). Ebben szeretnék segíteni!
Hogy az otthon töltött idő még izgalmasabbá, és még pozitívabbá váljon, egy időre INGYENESEN letölthetővé tettem a Titoktündér (1. rész) című hangoskönyvem. Ez egy "nyers" változat, a szerző hangján hallhatóak a mesék (vagyis nem egy színész által felolvasott előadásról van szó). A Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek a pozitív gondolkodásról, önbizalomról és megannyi másról szól, hogy minden - így ez a nehéz helyzet is - egy kicsit könnyebb legyen! Fogadják szeretettel, leljék sok örömüket benne!
tovább »
Karácsonyi rendelések kézbesítése
2018. december 4.
Kedves Vásárlóink!
A futárcégek szokásos decemberi terheltsége miatt kérjük, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt
megrendeléseket legkésőbb december 15-ig legyenek kedvesek átutalással kiegyenlíteni.
Így ezeket még december 17-én, hétfőn útnak tudjuk indítani. Nagyon bízunk benne, hogy így mind a házhozszállításos,
mind pedig a csomagpontra kért ajándékok időben megérkeznek a fa alá!
Természetesen mi egészen december 21-ig biztosítjuk a kifizetett rendelések feladását, és december 27-28-án is dolgozunk, de a
karácsonyra várt csomagok esetében a fentiek alapján látjuk biztosítottnak az érkezést.
Boldog, békés, szeretetteljes ünnepeket kíván Mindenkinek:
A Titoktündér
 
2 napot késik az új Titoktündér: 11.14-én indulhat!
2018. november 8.
Az imént kaptuk a hírt a nyomdából, hogy bármennyire is igyekeznek, sajnos nem tudják az előzetesen vállalt időpontban leszállítani az új Titoktündér könyvet.
Nagy bánatunkra emiatt az általunk Önöknek ígért november 12-i dátum helyett csak november 14-én, szerdán tudjuk majd megkezdeni az előrendelt új részek (és az esetlegesen velük egy rendelésben szereplő többi termék) átadását a futároknak.
Részünkről mindent megteszünk, hogy mielőbb odaérjen mindenkihez a könyve, elnézést kérünk a késedelemért!
Mi is nagyon várjuk már, hogy kézbe vehessük!
 
Titoktündér 8. előrendelése
2018. október 19.
Kedves Vásárlónk! A Titoktündér 8. kötetének előrendelésekor kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy amennyiben más könyvekkel együtt rendelik elő a 8. részt, úgy az összes könyvet automatikusan november 12 után tudjuk szállítani.
Amennyiben az egyéb köteteket szeretnék külön megkapni, és nem megvárni ezzel a november 12-i dátumot, úgy kérjük, az előrendelt 8. kötetet szíveskedjenek KÜLÖN RENDELÉSBEN rögzíteni!
Minden kötetünk kézbesítése előre átutalás beérkezését követően történik.
Megértésüket köszönjük szépen!
 
2017. decemberi rendelések kézbesítése
2017. december 5.
Futáros kézbesítés estén a december 15-ig beérkező átutalásokat december 18-án feladjuk és nagyon-nagyon bízunk benne, hogy még időben kiszállítják!
PickPackPont-ra történő kézbesítés esetén pedig a december 14-ig beérkező átutalásokat december 15-én adjuk át szállításra, és szintén bízunk benne, hogy még odaérnek időben!
Természetesen mi egészen az ünnepnapok kivételével egész decemberben dolgozunk, és a később fizetett csomagok is elindulnak tőlünk, csak ezek megérkezése már az ünnepek utáni időpontra várható.
tovább »
«« Első « Előző  1 2 3 4 5  Tovább » Utolsó »»
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
A helyzet úgy hozta, most az a legjobb döntés, ha gyermekeink (is) otthon maradnak. Ehhez pedig tudom, hogy szükség van Önökre, kedves Anyukák és Apukák! Ebben a rendkívüli szituációban még fontosabbá...
Bővebben
Kedves Vásárlóink!
A futárcégek szokásos decemberi terheltsége miatt kérjük, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt
megrendeléseket legkésőbb december 15-ig legyenek kedvesek átutalással kiegyenlíteni....
Bővebben
Az imént kaptuk a hírt a nyomdából, hogy bármennyire is igyekeznek, sajnos nem tudják az előzetesen vállalt időpontban leszállítani az új Titoktündér könyvet.
Nagy bánatunkra emiatt az általunk Önök...
Bővebben